Kontakt: (+45) 29 33 33 55 • info@summ.dk

Profil

Summ er en innovativ regnskabs- og rådgivningsvirksomhed, som sætter kunden i centrum. Vi er altid villige til at gå et ekstra skridt for at sikre vores kunder de bedste løsninger. En innovativ tilgang til faget er vores helt særlige kendetegn: Vi tør at tænke anderledes, og vi vil gå langt for at finde nye metoder til at løse netop dine økonomiske udfordringer.

Du skal vælge Summ, fordi…

Vi er innovative og tør at tænke i nye baner for at skabe merværdi for dig. Vi bryder gerne de vante rammer og er helt opdaterede på de nyeste trends og teknologier inden for økonomisk rådgivning.

Du skal vælge Summ, fordi…

Vi aldrig går på kompromis med kvalitet Vi stiller høje standarder for vores arbejde og leverer altid et godt resultat – selv i pressede situationer.

 Du skal vælge Summ, fordi…

Vi er kompetente til fingerspidserne og er uddannede til at give dig den bedste rådgivning. Vi er altid up to date inden for din branche, så du ikke behøver at være det.

Du skal vælge Summ, fordi…

Vi ved, at tillid er altafgørende i forholdet mellem dig og din revisor. Vi leverer til tiden og overholder vores aftaler. Og resultatet vil altid være af højeste kvalitet.

Du skal vælge Summ, fordi…

Vi er et mindre konsulenthus med tætte, personlige relationer til vores kunder.
Hos os er du ikke blot endnu en kunde i rækken, men vil få netop det fokus, som du har krav på. Du vil få en fast kontaktperson med indgående kendskab til din virksomhed, som altid er til at træffe.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

1

Vores Vision

Vi mener at dette opnås ved, at bryde på de vante rammer omkring revisorer. Vi er innovative og tør tænke anderledes og derved skabe nye muligheder. Vores største fokus er vores kunder. Vi hiver derfor servicebegrebet op på et helt nyt niveau. Hertil kommer, at vores kvalitet er altid er i top og vores priser konkurrencedygtige.

Vi vil være Danmarks bedste revisorer – ganske enkelt.

872

Ønsker du økonomisk rådgivning, bogføring, revision, IT rådgivning eller lønadministration er Summ din professionelle sparingspartner.

Deniz, summ
1