Kontakt: (+45) 29 33 33 55 • info@summ.dk

Send en uforpligtende ansøgning

Er Summ din næste arbejdsplads?
Selvom vi eventuelt ikke har nogle oplistede jobannoncer, er du altid velkommen til, at sende en uopfordret ansøgning til os. Vi kigger alle ansøgninger grundigt igennem og kalder dig til samtale hvis din profil er interessant og matcher vores team.

Vil du arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Vil du være en del af en moderne og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling? Summ er en regnskabsvirksomhed der udfører alle tænkelige arbejdsopgaver for vore kunder af økonomisk karakter, lige fra selskabsstiftelse til bogholderi og økonomisk rådgivning. Vi er en ung spiller på markedet, men det ser vi kun som en fordel! Vi giver et friskt pust til branchen med god kundeservice og fantastiske medarbejdere. Vi er lokaliserede i topmoderne faciliteter på Sluseholmen i København.

Vores medarbejdere skal arbejde under flotte og moderne rammer – det mener vi gavner arbejdsglæden og skaber de perfekte rammer for et effektivt og inspirerende arbejdsmiljø.

 

siluette3

Innovative og iderige

Vi kan lide at være anderledes og innovative. Vi ønsker at skabe løsninger for vores kunder i stedet for blot, at tale om dem. Vores effektivitet sparer vores kunder for spildt tid og spildte penge. Hos Summ sætter vi teknologi i højsædet i forbindelse med vores arbejde. Vi ønsker derfor at ændre på det gamle billede om, at revisorer er grå og kedelige.

team_samlet

Vil du arbejde med de bedste kollegaer?

Vores team består først og fremmest af meget kompetente medarbejdere, der kan sit kram. Men derudover har vi også en meget uformel og humoristisk tone på arbejdspladsen. Hos Summ er medarbejderen altid i centrum. Vi er beviste om, at vores største aktiv er vores medarbejdere og en investering i vores medarbejdere er den bedste investering i Summ. Vi er derfor ivrige efter, at udvikle vores medarbejdere, så vi sammen som virksomhed kan rykke til et nyt niveau.

Mød Team Summ
happy-coworkers

Får du et kick af, at samarbejde med spændende kunder?

Hos Summ har vi en meget bred kundeskare – og det er vi stolte af. De mange forskellige kunder giver en alsidig hverdag med masser af differentierede udfordringer. Vi tilbyder vores kunder den ekstra kundeservice man ikke er vant til i branchen. Vi går det ekstra skridt for vores kunder og vores medarbejdere ved, at kundeservice er alfa og omega. Som medarbejder hos Summ skal du brænde for kunderne og deres behov. Til gengæld vil de mange kunder udvikle dig fagligt og socialt.

world-map

Professionelle men stadig helt nede på jorden

Vi stiller store krav til os selv i forbindelse med kvaliteten af vores arbejde. Det skal gøres rigtigt første gang og til en kvalitet som er upåklagelig. I dag er vores serviceydelser i branchen meget anderledes og mere krævende end det har været. Bogholderi er ikke bare debit og kredit længere. Kunderne ønsker en tættere kontakt med deres konsulenter og ønsker at kunne indgå i en dialog omkring rådgivning med en uformel tone. Vi er topprofessionelle, men stadig helt nede på jorden så vores kunder kan få en uformel dialog. Vi ved, at vi er den nærmeste rådgiver for vores kunder, og derfor er det vigtigt at vi har et stort tillidsforhold, her er professionalisme nøgleordet. Vores medarbejdere har alle daglig kundekontakt og er vores ansigt udadtil, og derfor er det yderst vigtigt at vi kan tilbyde en service der er professionel og upåklagelig.

Har du nogle spørgsmål? Ring til os på 29 33 33 55 

Vi sidder ved telefonen alle hverdage fra 9-17

samlet_karrier3_2

Lyder det interresant, så send os dit CV