Kontakt: (+45) 29 33 33 55 • info@summ.dk

Bogholderi på en ny måde

Bookkeeping_over2

Hos Summ er en af vores kernekompetencer bogholderi. Vi har mange års erfaring og sætter en ære i at bogføre korrekt, så du opnår alle dine retmæssige fradrag, samtidig med vi overholder alle deadlines.

Vi gør det samtidigt til en dyd at være innovative og anderledes. Vi mener at det skal være let og overskueligt at have en bogholder. Vi ønsker derfor, at tilbyde vores kunder pakkeordninger. Pakkeordningerne er opbygget sådan, at aftalen vokser sammen med din virksomhed. Du betaler derfor altid en fair pris for dit bogholderi. Samtidigt er du sikker på, at der ikke kommer en masse ekstraregninger. En fair pris – ingen overraskelser.

Hvilken pakke passer bedst til din virksomhed?

Har du lige stiftet ny virksomhed? Eller har du en eksisterende virksomhed men ønsker økonomisk overblik og en let løsning? Vi kan hjælpe virksomheder i alle størrelser med en pakke der er tilpasset dit behov. Det sikre dig økonomisk overblik og ingen ubehagelige overraskelser. 

Abonnementer

samlet_abonement4

Har du ansatte?

Hos Summ tilbyder vi hjælp i forbindelse med lønadministration. Vi hjælper virksomheder i alle størrelser og har stor erfaring med aflønning af medarbejdere, hvad enten der er tale om funktionærer, timelønnede eller provisionslønnede. Med Summ som lønadministrator sørger vi for alle indberetninger og dine medarbejdere modtager hver måned en lønseddel i deres e-boks.

Benyt dig af vores lønadministrationspakke. Det er let og overskueligt.

lon

Del dine bilag med os

Hos Summ kan du dele dine data med os via dropbox. På denne måde sparer du tid og ressourcer.


Vi kan meget mere end bogholderi

Bogholderi

Bogholderi er blandt vores kernekompetencer. Vi har mange års erfaring på området, og med en bred kundeskare ved vi, at branchespecifik viden er vigtig for at hjælpe dig med at opnå de fradrag som netop du er berettiget til. Vi gør bogholderi overskueligt og let – med faste priser og ingen overraskelser.

Link til Bogholderi

Lønadministration

Hos  Summ administrere vi løn for mange medarbejdere i mange forskellige brancher. Det bliver gjort til en fast lav månedlig ydelse – Du får ingen hovedpine med indberetning og lønsedler – Vi klarer det hele.

Link til Lønadministration

Regnskabsassistance

Vores regnskabskonsulenter har en meget bred erfaring inden for regnskab og økonomi. Vi kan hjælpe med alle økonomiske problemstillinger og assistere med analyser og perioderegnskaber – Det giver økonomisk overblik.

Link til Regnskabsassistance

Rådgivning

Vores uddannelsesmæssige baggrund og tunge praktiske erfaring har gjort, at der er meget få problemstillinger vi ikke har berørt inden for vores fag. Vi rådgiver inden for SKAT, moms, økonomisystemer og meget andet. Vores rådgivning skaber gennemskuelighed.

Link til Rådgivning

It rådgivning

Vi har hjulpet mange virksomheder i alle størrelser med etablering af økonomisystemer af alle arter. Vi gennemgår altid nuværende løsning og kommer med forbedringsforlag og løsninger på nuværende udfordringer. Vi hjælper med alt fra den simple opstilling til varelagermoduler og projektstyringsmoduler.

Link til It rådgivning

Lej en medarbejder

Vores team er yderst professionelt og meget differentieret. Vi kan tilbyde en regnskabsmedarbejder i en kortere eller længere periode på bogholderniveau såvel som CFO niveau. Hvad enten du har behov for oprydning i nuværende bogholderi eller erstatning af en medarbejder i en given periode kan vi hjælpe.

Link til Lej en medarbejder

Skal vi også hjælpe dig? Ring til os på 29 33 33 55

Vi sidder ved telefonen alle hverdage fra 9-17